Duurzaam kerstpakket

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons leven. Daarom is het als werkgever belangrijk om hier ook over na te denken bij het uitzoeken van een duurzaam kerstpakket. Wat wil je geven aan je medewerkers, goede klanten en relaties? Een duurzaam kerstgeschenk kan een zeer diverse inhoud hebben en is in veel gevallen het perfecte product om jouw werknemers of relaties mee te verassen. Het hoeft niet eens perse alleen maar te bestaan uit Fairtrade of duurzame artikelen.

Medewerkers vinden het vaak al heel positief als ze zien dat er goed is nagedacht over het pakket. Wij nemen je hieronder mee in onze selectie van duurzame kerstpakketten, welke ieder jaar met veel aandacht en zorgen worden bedacht én ontwikkeld. 

Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Butterfly

 25,00
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Pure wine and food bliss

 25,00
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Bio Borrel

 27,50
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

KiKa Choco Vibes

 30,00
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Natuurlijk Blauw

 32,50
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Winter breakfast

 40,00
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Tuinsloof

 40,00
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Goed Bezig Borrel!

 47,50
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Growbag garden delight

 55,00
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Vierkante Meter Tuin

 65,00
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Spaanse Deli

 77,50
Uitverkocht

Alle kerstpakketten

Road trip pure joy

 80,00

Het fijnste assortiment aan duurzame kerstpakketten

Een duurzaam kerstpakket wordt bij voorkeur verpakt in een herbruikbare verpakking. Natuurlijk is een kartonnen doos herbruikbaar door deze bij het oud papier aan te bieden. Maar je kunt ook kiezen voor een mand of box die de ontvanger zelf kan blijven gebruiken.

Hierin kan het kerstpakket ook nog eens aantrekkelijk worden gepresenteerd, in plaats van in een doos tussen de gekleurde papiersnippers. Qua inhoud kies je bij het duurzaam kerstpakket voor producten die bij voorkeur gezond zijn. Natuurlijk mag er best wat lekkers in het pakket, het is tenslotte bedoeld voor de feestmaand. Je geeft een duurzaam kerstpakket om te laten zien waar je als ondernemer voor staat. Als jouw bedrijf zich wil presenteren als duurzaam en klimaatbewust, dan laat je dat natuurlijk ook zien met het kerstpakket waarmee je je personeel en relaties verrast. 

Een duurzaam kerstpakket kopen is iets dat vandaag de dag eigenlijk bijna vanzelfsprekend is. Je kunt immers moeilijk een heel jaar lang een klimaatbewust imago uitdragen en dat dan niet tot uitdrukking laten komen bij de kerstpakketten. Steeds meer mensen die een baan zoeken kiezen bewust voor een bedrijf met een ‘groen’ imago. Als je dat ook laat blijken door de keuze voor een duurzaam kerstpakket, zal dat dan ook zeer worden gewaardeerd.

Welke producten zitten er in een duurzaam kerstpakket?

In onze duurzame kerstpakketten zitten voornamelijk duurzame levensmiddelen, zowel Fairtrade als biologisch. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om duurzame artikelen of een Fairtrade kerstpakket aan te schaffen. Die passen prima in een duurzaam pakket voor de feestdagen.

Wil je wijn in je pakket doen, dan kies je natuurlijk voor biologische wijn. Wil je je pakket een thema geven, bijvoorbeeld met levensmiddelen voor een bepaald type gerecht, dan kun je in veel gevallen kiezen voor biologische varianten van bijvoorbeeld pasta, soep of luxe kazen. Neem een kijkje bij de bovenstaande pakketten en kom erachter welk geschenk het beste bij je past. 

Voor iedereen een geschikt duurzaam kerstpakket

Zoals je al kan zien, bieden wij een groot assortiment aan duurzame kerstgeschenken aan. Een kerstpakket uitzoeken was nog nooit zo makkelijk! Voor elk budget zijn er passende duurzame kerstpakketten beschikbaar. Of je nu een duurzaam kerstpakket van 20 euro zoekt of meerdere duurzame kerstpakketten van 40 euro, de kans is groot dat je het hier gaat vinden.

Zit jouw duurzaam kerstpakket er niet tussen of kom je er niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag bij het zoeken naar het juiste duurzame kerstgeschenk. Je kan ons het beste bereiken via info@kerstpakkettenbestellen.nl of door te bellen via 088-0402929. We denken graag met je mee!


    Duurzame kerstpakketten bestellen

    Duurzame kerstpakketten bestellen is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Ieder jaar zal je eraan moeten geloven, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel keuze… Ga je juist voor een kerstpakket voor vrouwen, een bijzonder kerstpakket, wellness kerstpakketten of toch een ander soort kerstpakket? Wij hebben voor ieder wat wils!

    Vandaar dat je bij ons op het juiste adres bent, want wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Dit kunnen wij doen, dankzij onze 15 jaar aan ervaring met het verrassen van mensen met onze kerstpakketten. Ieder jaar weer weten wij diverse bedrijven te helpen met het selecteren van het juiste kerstpakket, ongeacht voor wie ze een kerstpakket kopen. En dit doen we al vanaf 10 stuks!

    Want zeg nou zelf, niet is zo leuk dan als je aan het eind van het jaar al jouw collega’s, partners, relaties of zelfs vrienden blij kan maken met een kerstpakket. 

    Waarde, tijd en moeite die je niet kunt uitdrukken in geld, kun je vertalen in een mooi geschenk. Het gaat bij deze om het gebaar naar jouw werknemer, relatie, partner, collega of vrienden. Bedrijven kopen kerstpakketten dan ook als een blijk van waardering en vriendschap. Maar vooral als een bedankje en beloning voor al het harde werk dat in dat jaar verricht is.